Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، هشتمین مراسم ملی شب خاطره جهادی، دومین آیین سرو جهاد و نخستین رویداد تجربه نگاری حرکت های جهادی از جمله برنامه های خانه جهادگران انقلاب اسلامی بوده که همزمان با هجدهمین سال درگذشت جهادگر آسمانی حاج عبدالله در بشاگرد برگزار می‌شود.
باز روایی خاطره های تلخ و شیرین جهادگران از فعالیت های خدمت رسانی و سازندگی از جمله فعالیت های خلاقانه ی جهادگران جوان می باشد که هشتمین سال پیاپی در قالب شب خاطره انجام می پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین آیین سرو جهاد که به منظور تجلیل از سرو قامتان حرکت های جهادی طراحی شده است، در نظر دارد در دومین‌ همایش خود از چند چهره ی شاخص خدمت رسانی تقدیر نماید.
رویداد تجربه نگاری نیز با محور اعلام ‌الگوهای فاخر گروه های جهادی در پیشرفت روستاها و مناطق محروم کشور؛ در پی تعمیم این الگوهای علمی و عملی به سایر گروه های جهادی کشور می باشد.
گفتنی است خانه ی جهادگران انقلاب اسلامی توسط جمعی از جهادگران خودجوش تشکیل شده و رسما فعالیت های خود را به نام جهادگر آسمانی حاج عبدالله والی در روزهای ۲۱ تا ۲۳ اردیبهشت از بشاگرد آغاز خواهد کرد.
محرومیت زدایی از بشاگرد توسط مرحوم حاج «عبدالله والی» نماینده امام خمینی (ره) در این منطقه مرحوم از سال ۱۳۶۰ آغاز شد که در این سال ها چهره محرومیت برای مردم و مسوولان نمایان شد، به طوری که اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) بشاگرد با حجم زیادی از کمک های مردمی از سراسر کشور بویژه مردم و بازاریان تهران مواجه شد.
مرحوم والی در سال ۱۳۶۰ به همراه چند نفر از همکارانش در ماموریتی از سوی سرپرستی کمیته امداد امام خمینی (ره) برای فقر زدایی به استان هرمزگان آمد و در مدت ۶ ماه در نقاط فقیرنشین آنجا خدمت کرد.
در سال ۱۳۶۱ وی طی حکمی رسمی برای محرومیت زدایی از منطقه بشاگرد از سوی نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی (ره) ماموریت پیدا کرد که به منطقه بشاگرد برود و وضعیت آن را بهبود بخشد که در حدود ۲۲ سال و با اجرای طرح های گسترده عمرانی، مردم محروم بشاگرد را از فقر در بخش های مختلف رهانید و چهره قبلی این منطقه را به کلی دگرگون کرد.
مرحوم والی که بنیان‌گذار کمک به مردم بشاگرد و نماد مدیریت جهادی شناخته می شد، در حین خدمت رسانی و در اردیبهشت سال ۱۳۸۴ بر اثر ابتلا به بیماری مالاریا جان خود را از دست داد و کار به دست برادرش تداوم یافت و همچنان این تلاش ها جریان دارد.

بشاگرد در طول چهار دهه بعداز انقلاب

از سال ۱۳۵۷ تاکنون نزدیک به ۴۱ سال از زمان انقلاب اسلامی گذشته و همواره از نقطه آغازین انقلاب تاکنون کمک زیادی به رونق و توسعه مناطق کم برخوردار و محروم بویژه بشاگرد شده و این کار سرلوحه سیاست های امام راحل، رهبر معظم انقلاب، دولتمردان و مسوولان بوده است.

در طول بیش از ۴ دهه، تمام تلاش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز برای رفع محرومیت منطقه بشاگرد بسیج شده به طوری که از همان سال های آغاز انقلاب تاکنون استان هرمزگان دارای ۲ اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) در بندرعباس مرکز استان و بشاگرد بوده و همچنان خدمات رسانی به این شهرستان ادامه دارد.

مردم بشاگرد به دلیل شرایط کوهستانی و سخت گذر بودن این منطقه، در طول این سال ها متحمل سختی ها و مصیبت های زیادی شدند و هنوزهم به طور کامل این منطقه از محرومیت خارج نشده و به عنوان الگوی محرومیت در کشور زبانزد است.

هنوز برخی روستاهای منتهی به سردشت بشاگرد مرکز این شهرستان بدون جاده آسفالته بوده و به دلیل بعد مسافت و نبود جاده دسترسی حمل و نقل عمومی با سختی انجام می شود و حتی به خاطر شرایط دشوار برای حمل مصالح ساختمانی، همواره برخی از خانه ها در این منطقه کپری بوده است.

خشکسالی، کم آبی، کوهستانی و سخت گذر بودن، جاده های پرپیچ و خم و خاکی، سختی دسترسی به شهرهای اطراف، تفکرات و فرهنگ حاکم بر منطقه، روستاهای پراکنده، نبود آنتن دهی تلفن، فقر و نداری، مساله آموزش و بهداشت و درمان از جمله مشکلاتی هستند که هنوز باعث شده منطقه بشاگرد در کشور محروم شناخته شده است.

حاج عبدالله والی برای محرومیت زدایی به بشاگرد رفت

محرومیت زدایی از بشاگرد توسط مرحوم حاج «عبدالله والی» نماینده امام خمینی (ره) در این منطقه مرحوم از سال ۱۳۶۰ آغاز شد که در این سال ها چهره محرومیت برای مردم و مسوولان نمایان شد به طوری که اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) بشاگرد با حجم زیادی از کمک های مردمی از سراسر کشور بویژه مردم و بازاریان تهران مواجه شد.

مرحوم والی در سال ۱۳۶۰ به همراه چند نفر از همکارانش در ماموریتی از سوی سرپرستی کمیته امداد امام خمینی (ره) برای فقر زدایی به استان هرمزگان آمد و در مدت ۶ ماه در نقاط فقیرنشین آنجا خدمت کرد.

در سال ۱۳۶۱ وی طی حکمی رسمی برای محرومیت زدایی از منطقه بشاگرد از سوی نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی (ره) ماموریت پیدا کرد که به منطقه بشاگرد برود و وضعیت آن را بهبود بخشد که در حدود ۲۲ سال و با اجرای طرح های گسترده عمرانی، مردم محروم بشاگرد را از فقر در بخش های مختلف رهانید و چهره قبلی این منطقه را به کلی دگرگون کرد.

مرحوم والی که بنیان‌گذار کمک به مردم بشاگرد و نماد مدیریت جهادی شناخته می شد در حین خدمت رسانی و در اردیبهشت سال ۱۳۸۴ بر اثر ابتلا به بیماری مالاریا جان خود را از دست داد و کار به دست برادرش تداوم یافت و همچنان این تلاش ها جریان دارد.

برچسب‌ها بشاگرد کمیته امداد امام خمینی هرمزگان محرومیت گروه های جهادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بشاگرد کمیته امداد امام خمینی هرمزگان بشاگرد کمیته امداد امام خمینی هرمزگان محرومیت گروه های جهادی کمیته امداد امام خمینی محرومیت زدایی انقلاب اسلامی منطقه بشاگرد عبدالله والی مرحوم والی خدمت رسانی سال ۱۳۶۰ سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده مکتب امام صادق (ع)است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا شامگاه جمعه در مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق در روستای سراب شهرستان بیجار اظهار کرد: امیدواریم خداوند توفیق درک شناخت ائمه اطهار را بتواند به همه ما عطا کند.

وی افزود: مهمترین بهره‌ای که از بزرگ‌داشت مراسمات مذهبی ائمه اطهار می‌توان برداشت شناخت زندگی و شخصیت این امامان است تا از این طریق بتوانیم معرفتمان را ارتقا ببخشیم.

وی اعلام کرد: انقلاب اسلامی ایران برکات بی‌شماری داشت و یکی از این برکات متحول شدن فضای دینی در جامعه بود و به برکت این مهم و شناخت ما از زندگی ائمه و معصومین بیشتر شد.

زارعی کوشا تاکید کرد: امام صادق علیه السلام دارای شخصیت بسیار بزرگی است لازم است تا ابعاد شخصیتی این امام بزرگ بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

وی اعلام کرد: امام صادق صاحب مکتب است و این به واسطه هدایتی است که ایشان به تبعیت از امام حسین داشتند و دین اسلام را نجات بخشید و مسیر جامعه اسلامی به سوی درستی هدایت شد.

وی ادامه داد: کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» نوشته مقام معظم رهبری اهمیت زیادی دارد و لازم است مورد توجه و مطالعه همگان قرار بگیرد و مسابقه‌ای در باب این کتاب برگزار شود.

ائمه معصوم برای پاسداری از ارزش‌های دینی تلاش کردند

استاندار کردستان گفت: تمام ائمه معصوم همواره در یک مسیر در حال حرکت بودند و یک سلسله از فعالیت مبارزاتی را برای شناخت معرفت دینی و فراگیری معارف دینی داشتند و در راه پاسداری از ارزش‌های دینی همواره تلاش کردند.

وی اضافه کرد: اما آنچه در عمر امام صادق اهمیت زیادی دارد این است که ایشان فرصت و مأموریتی که داشتند یک مأموریت و انقلاب فرهنگی بود.

زارعی کوشا گفت: این امام بزرگ بیش از چهار هزار شاگرد تربیت کردند که در نوع خود بی نظیر است.

وی اعلام کرد: درس شهادت امام صادق این است که ما تکلیف خود را بدانیم و آگاه باشیم چرا که اگر شناخت و بصیرت نداشته باشیم طبق قرآن کریم گمراه خواهیم بود.

امام راحل انقلاب اسلامی را به سرانجام رساند

استاندار کردستان در ادامه بیان کرد: امروز انقلاب اسلامی را ادامه مکتب امام صادق می‌دانیم چرا که دشمنان هر تهدید و تحریمی کردند تا این انقلاب به نتیجه نرسد اما امام راحل این انقلاب را به سرانجام رساند.

وی با تاکید بر اینکه شباهت زیادی بین انقلاب اسلامی با مکتب امام صادق وجود دارد گفت: حرکت علمی امام صادق و مجتهد کردن مؤمنین توفیقی بود که این امام بزرگ در دوران مبارزه خود داشتند و موجب اعتلای دین مبین شدند.

وی به تلاش دشمنان در خدشه وارد کردن به انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و ابراز داشت: در طول چهل و پنج ساله انقلاب دشمنان در پی ضربه وارد کردن به این انقلاب بودند اما به فضل خداوند و امام زمان این انقلاب در مسیر درست خود قرار دارد.

لزوم شناخت جوانان از فضای مجازی

استاندار کردستان بر لزوم شناخت جوانان از فضای مجازی تاکید کرد و بیان داشت: در فضای رسانه باید هوشیار باشیم و بدانیم که حق با باطل کدام است و فریب دشمن را نخوریم.

وی ادامه داد: امروز سانسورهای دنیا باعث نشد که صدای مظلوم مردم غزه به گوش جهانیان نرسد و ما شاهد خواری اسرائیل غاصب هستیم.

زارعی کوشا اضافه کرد: از مصادیق جهاد تبیین می‌توان به تبیین شخصیت امام راحل اشاره کرد و ما باید تلاش کنیم تا شخصیت این امام بزرگوار برای همه افراد و بالاخص جوانان تبیین شود.

وی تاکید کرد: رهبر انقلاب همواره بر تبیین شخصیت امام راحل تاکید دارند و امروز همه ما وظیفه داریم تا شخصیت امام راحل را بازگو کنیم تا همه با این مهم آشنا شوند.

‌ایران به یکی از قطب‌های نظامی و پهپادی دنیا تبدیل شده است

استاندار کردستان اعلام کرد: امروز در دنیا به فضل الهی و با استقامت مردم ایران اسلامی و با هدایت رهبر توانسته‌ایم به موفقیت‌های زیادی دست پیدا بکنیم و کشوری که چهل و پنج سال پیش سیم خاردار هم وارد می‌کرد امروز به یکی از قطب‌های نظامی و پهپادی در دنیا تبدیل شده است.

زارعی کوشا اذعان کرد: امروز مسیر علمی ایران اسلامی رو به پیشرفت است و ما عملیات وعده صادق را رقم زدیم و جهاد تبیین همان کاری است امام صادق علیه سلام انجام می‌داد.

استاندار کردستان بر لزوم خدمت به مردم تاکید کرد و بیان داشت: وظیفه اول ما در جهاد تبیین خدمت به مردم است و باید در راستای خدمت به مردم گام برداریم.

وی با بیان اینکه جهاد تبیین برای مدیران یعنی کار آمدی و خدمت به مردم گفت: امروز افتخار خدمتی در دولتی را داریم که رئیس جمهور آن خود را سرباز رهبر معظم انقلاب می‌داند.

کد خبر 6096034

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده مکتب امام صادق (ع)است
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • حمایت از رژیم کودک‌کش اسرائیل تبلور شیطنت آمریکا در منطقه است
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند